O prima comparatie intre Samsung Note 3 si Galaxy Note 2

Evident, o multime de oameni trebuie sa stie sau nu daca ar trebui sa ia in considerare actualizarea la cel mai nou dispozitiv Pen Samsung Galaxy. Telefoanele Galaxy sunt o buna ocazie de a face cadouri deosebite sotului sau sotiei in preajma unui eveniment special sau de ce nu iubitului sau iubitei daca doriti sa impresionati persoana respectiva . Deci, fara alte formalitati, haideti sa aruncam o privire la modul in care se compara cele doua aparate .

Design

La exterior Note 3 este aproape exact la fel de mare ca si Note 2, dar are un ecran mai mare de 5.7 ” in loc de 5.5″. Desigur, ceea ce inseamna ca Note 3 este inca un dispozitiv destul de mare, care nu e foarte confortabil sa functioneze. Ei bine, avind un ecran gigant , acest lucru stabileste si pretul .Interesant este ca , Note 3 este mult mai original decit Note 2, in termeni de limbaj de design. Un element de design aparte este capacul din spate, care seamana a piele, desi e tot plastic.

Galaxy Note 3 nu este cu siguranta o frumusete de fata, dar nu e rea. Ea are un aspect traditional Samsung si pare sa fie orientat mai mult spre tipul de afaceri de consumatori.

note-3

 

Display

Asa cum am mentionat deja, Samsung Galaxy Note 3 are un ecran mai mare, cu marimea d e 5,7 inch. Rezolutia este de 1080×1920 pixeli, ceea ce este semnificativ mai mare decit Note 2 de 800×1280 pixeli. Ca urmare, calitatea imaginii este mult mai buna, dar, desigur, calitatea generala de culori, unghiuri de vizualizare si asa mai departe a fost de asemenea imbunatatit.

Este un ecran performant, cu culori vii, dar avind luminozitatea nu foarte mare, cel mai probabil in aer liber vizibilitatea este mediocra. Oricum, va trebui sa asteptam pina cind testam aparatul in realitate ca sa stim sigur acest lucru .

Interfata

Caracteristicile la Note Galaxy 3 au fost actualizate fata de ceea ce am vazut la Galaxy S4, dar ghici ce este mai interesant pentru fani. De remarcat sunt noile caracteristici Pen legate de S. In acest departament, Samsung a adaugat intr-adevar o gramada de noi functionalitati. Exista noul meniu de comanda prin aer care se initiaza mai ciudat. Trebuie sa apasati butonul Pen S si a face un gest prin aer peste ecran. Odata ce ati deschis meniul aveti optiunea de a face o gramada de lucruri interesante.

Chiar daca noile caracteristici ale Note 3 par a fi bune, Samsung Natura nu s-a schimbat prea mult de la ceea ce este deja prezent pe Galaxy Note 2.

Procesor

Un domeniu in care Note 3 a primit un upgrade semnificativ este in interior. Noul aparat se va baza pe procesorul Snapdragon 800.Au fost primite o gramada de referinte bune pentru Snapdragon 800 care este instalat pe Galaxy Note 3 cu performante incredibil de bune , cel putin in termeni de referinta sintetici.

Camera

Camera de 13 MP de pe Note Galaxy 3 este, de asemenea, un upgrade comparativ cu 8 MP prezent pe predecesorul sau. Suntem siguri ca Note 3 va fi capabil de a lua imagini mari, dar ceea ce este si mai interesant este ca acesta dispune de suport pentru inregistrare video de 4K , ceva care numai Acer S2 are. Desigur, cu Note 2, ve-ti fi limitat la inregistrare 1080 p, ceea ce nu este rau .

Perspectiva

Este evident, prea a devreme pentru a face declaratii concludente daca ar trebui sau nu ca utilizatorii sa faca upgrade de la Note 2 la Note 3, dar va vom oferi cu siguranta mai multe detalii cind vom avea posibilitatea de a revizui in mod corespunzator Galaxy Note 3. Pentru moment, se pare ca Samsung nu a pierdut timpul si a produs un nou dispozitiv cu o gama buna de imbunatatiri, dar nu se stie inca daca se merita absolut upgrade-ul.

 

Preturi si posibilitate de comanda

Pret Altex 3199 Lei Comanda aici

Pret eMag 3199 Lei cu 320 Lei card cadou Comanda aici

 

Modele si accesorii pentru Samsung Galaxy Note 2

Samsung Galaxy Note II N7100 brown Nou

Samsung Galaxy Note II N7100 brown

Display:
– Dimensiune: 5 55 inchi (14 cm)
– Tip ecran: HD sAMOLED

2389.99 Lei
DETALII
CUMPARA

 

Samsung Galaxy Note II N7100 albastru Nou

Samsung Galaxy Note II N7100 albastru

Display:
– Dimensiune: 5 55 inchi (14 cm)
– Tip ecran: HD sAMOLED

2449.99 Lei
DETALII
CUMPARA

 

Acumulator Samsung  EB595675LUCSTD pentru Galaxy Note II N7100 Nou

Acumulator Samsung EB595675LUCSTD pentru Galaxy Note II N7100

Acumulator – Galaxy Note 2 (n7100), 3100 mAh

83.7 Lei
DETALII
CUMPARA

 

Samsung Galaxy Note II N7100 alb Nou

Samsung Galaxy Note II N7100 alb

Display:
– Dimensiune: 5 55 inchi (14 cm)
– Tip ecran: HD sAMOLED

2089.99 Lei
DETALII
CUMPARA

 

Samsung Galaxy Note II N7100 gri Nou

Samsung Galaxy Note II N7100 gri

Display:
– Dimensiune: 5 55 inchi (14 cm)
– Tip ecran: HD sAMOLED

2089.99 Lei
DETALII
CUMPARA
Acest articol a fost publicat Tuesday, September 17th, 2013 la 6:13 pm in categoria Tehnologie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.