De unde se imbraca vedetele din Romania

Daca majoritatea vedetelor din Romania prefera sa se imbrace din marile magazine din afara tarii exista si exceptii care prefera magazinele de firma din marile mall-uri din Bucuresti sau unele magazine online de imbracaminte cu modele cat mai unicat. Pe langa toate aceste solutii mai exista si numeroase magazine online din afara tarii , cum ar fi cele din UK care livreaza si in Romania, taxele de transport fiind modice . Cumparaturile din magazinele stradale din marile mall-uri reprezinta pe langa promotiile existente in aceste magazine si placerea multora de a face shopping si a face alegerile in functie urma probelor in cabina de proba. Pe de alta parte cumparaturile din magazinele online pentru vedete este alegerea celor care vor sa iasa cat mai putin in evidenta si nu vor sa se expuna intr-un magazin stradal .  StarShinerS este unul dintre magazinele preferate de vedetele din Romania datorita hainelor de calitate cu design exclusivist.

salopeta vedeta

Daca sunteti in cautarea unui astfel de magazin online trebuie sa aveti in vedere urmatoarele aspecte :

  • in primul rand hainele disponibile sa fie neaparat de firma ,
  • design-ul articolelor alese sa fie cat mai special , sic si cat se poate de exclusivist
  • culorile care se poarta in 2013 sunt culori tari cu care iesi in evidenta
  • articolele trebuie sa aiba destul de multe poze disponibile pentru a putea vedea produsul din toate partile

Daca vrei sa arati precum vedeta preferata trebuie sa ii cunoasti foarte bine stilul vestimentar, sa o analizezi din cap pana in picioare la fiecare aparitie publica pentru a descoperi cum isi combina articolele vestimentare cu accesoriile si produsele de incaltaminte .  Este posibil ca unele vedete sa adopte un stil mereu elegant iar altele sa fie adeptele stilului casual . Este foarte probabil sa nu gasesti acele articole intocmai , insa exista destule variante care te vor face sa arati aproape la fel si cu siguranta la preturi mult mai mici .

Acest articol a fost publicat Monday, February 4th, 2013 la 4:28 pm in categoria Pentru Femei. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.