Unde gasim lichidari de stoc la jachete si paltoane de iarna

La inceput de februarie in fiecare an incep si lichidarile de soc la articolele de iarna . Este o buna oportunitate sa va completati garderoba de haine groase cu articole vestimentare de calitate al caror pret este mult mai mic in aceasta perioada . Cele mai mari discounturi le puteti gasi la geci, jachete si paltoane de iarna care au acum discounturi de pana la 50% . Si cum din experientele anilor trecuti stiti bine ca iarna nu se sfarseste niciodata in luna Ianuarie ba chiar Februarie se anunta o luna destul de rece si nici Martie nu este intocmai o luna de primavara aceste haine groase pot fi o buna achizitie pentru confortul dumneavoastra.

bolero negru palton albastru pardesiu satinat

La capitolul Geci de exemplu TinaR are discounturi de pana la 40% , iar cel mai mic pret este de 99 lei pentru o geaca de dama scurta iar un pardesiu lung are preturi incepand cu 170 de lei . Tot la TinaR gasiti cea mai frumoasa oferta de paltoane cambrate sau evazate in toate culorile posibile care se potrivesc atat pentru o iesire in oras dar si la o tinuta de tip office.  Cel mai ieftin palton din oferta TinaR este la pretul de 129 de lei , fiind disponibil in mai multe culorii vii cu care vei incalzi look-ul tau chiar si pe o vreme geroasa .  Cele mai mici preturi le puteti gasi insa in categoria pulovere care abunda de modele trendi cu preturi sub 40 lei , modele de pulovere pe gat sau cu anchior din colectia de iarna 2012.

Nu ratati asadar lichidarile de stocuri la articole de imbracaminte pentru sezonul rece care sunt in cantitate limitata in aceasta perioada a anului iar daca va doriti foarte mult un articol de imbracaminte si nu aveti banii necesari puteti da apropouri ca tot se apropie cele doua mari sarbatori ale dragostei in luna Februarie . Cine stie , pote cineva are chiar nevoie de o astfel de idee si va face o surpriza frumoasa .

 

 

Acest articol a fost publicat Saturday, January 26th, 2013 la 12:32 pm in categoria Pentru Femei. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.