Cat de original vrei sa fii de sarbatori?

Nu suntem toti la fel, nu toti dorim sa facem aceleasi cadouri pe care multi altii le-ar face . Poate ca exista in fiecare un spirit rebel care ii spune sa nu intre in marea multime de oameni care fac aceleasi lucruri . Intrebarea este cat de mult iese la iveala acest spirit rebel in fiecare dintre noi ? La ce cadouri te-ai gandit ca sa fii cat mai original anul acesta ? Daca inca nu te-ai gandit hai sa-ti dam noi cateva idei poate le adopti .

La categoria copii , nu stim cat de mult ar aprecia ei un astfel de cadou iesit din comun dar cu siguranta familia ar ramane fara cuvinte . Poti alege sa-i cumperi un bilet intr-o excursie pentru copii cu tematica de exemplu excursie de engleza sau de matematica.

La categoria barbati poti imbina placutul cu utilul si ii poti alege o pereche de cauciucuri noi pentru masina pe care oricum si l-e va cumpara mai devreme sau mai tarziu dar va fi foarte fericit sa vada ca te gandesti la masina lui . Astfel poti salva niste bani care oricum ar fi fost cheltuiti in acea directie .

La categoria femei , un curs de moda ar fi cel mai indicat ca oricum sunt femeile mari iubitoare de shopping , deci macar sa invete de la profesionisti in ce le sta bine si ce sa cumpere din magazine .

La categoria casa daca mergi la cineva in vizita in aceasta perioada si vrei sa fie o experienta de care isi va aminti alege un set de cani pe care sa inscriptionezi tu un mesaj haios inainte sa le cumperi sau unele care au deja inscriptionat un astfel de mesaj.

Original nu inseamna neaparat sa fie ceva care nu este si folositor asa ca puteti imbina unicitatea cadourilor cu gradul crescut de utilizare pentru a rezulta ceva care va fi apreciat de cei dragi.

Acest articol a fost publicat Tuesday, December 4th, 2012 la 11:14 am in categoria Oferte Cadouri. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.