Ati pus si produse ecologice pe lista de cadouri?

In ultimii ani au inceput sa apara si la noi solutiile micute care pun umarul la protejarea mediului inconjurator . Acestea pot fi chiar si cele mai mici articole ca de exemplu o pereche de cizme pentru copii realizata din materiale reciclabile sau o jucarie si multe alte lucruri de care ne lovim zi de zi . Diferenta intre aceste articole si cele normale consta in faptul ca primele sunt realizate din deseuri si alte produse reciclabile .

Reticenta fata de aceste produse exista din diverse motive care sunt total nefondate poate si datorita lipsei de informare . In primul rand calitatea articolelor eco este net superioara celor normale datorita procedeului de productie si tehnologiei de ultima generatie cu care acestea sunt fabricate . Design-ul este foarte diferit si va puteti remarca purtand un astfel de articol. Toate produsele eco poarta o sigla care atesta acest  lucru .

Daca ne raportam la preturi , astfel de articole nu sunt printre cele mai ieftine in tara noastra poate si datorita faptului ca acest domeniu este inca la inceput de drum si mai are multe de oferit , concurenta fiind foarte mica la acest moment . Calitatea insa si designul compenseaza pe deplin preturile mai mari pentru astfel de articole . In magazinele online precum napati sau eco shoes puteti gasi hainute oragnice , incaltaminte ecologica , mancare bio si jucarii eco-friendly . Va invitam sa luati in considerare si aceste articole atunci cand doriti sa faceti cadouri pentru a proteja in primul rand natura si a oferi produse care sunt atestate sanitar si nu pun in nici-un fel in pericol sanatatea dumneavoastra .

Acest articol a fost publicat Friday, December 7th, 2012 la 7:49 am in categoria Oferte Cadouri. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.