Voi ce ati alege intre consolele Microsoft Xbox 360 vs Sony Ps3

Desigur multi dintre parinti sunt rugati de copii sa le cumpere o anumita consola de jocuri in perioada sarbatorilor de iarna iar 2 dintre cele mai dorite console sunt Microsoft Xbox 360 cu senzor Kinect si Sony Ps3 Slim . Sunt doua console foarte puternice rivale atat pe partea de hard dar si in colectia de jocuri dedicate celor doua modele . Din aceasta cauza ne-am gandit sa va dam cateva sfaturi in ceea ce priveste fiecare consola in parte urmand ca dumneavoastra sa o puteti alege pe cea care credeti ca se potriveste cel mai bine .

xbox 360 kinect

Principalele atuuri ale consolei Xbox 360 constau in echiparea cu senzorul kinect care revolutioneaza tehnologia jocurilor prin preluarea video a miscarilor executate cu propriul corp fara a fi conectati prin fir la consola principala . Are la baza o camera video care inregistreaza fiecare miscare a bratelor , picioarelor sau a corpului transpunand miscarea in jocurile rulate pe consola . Poti astfel sa te perfectionezi in sporturi precum tenis sau box dar sa te si distrezi de minune in jocuri de aventuri care implica sarituri si alte procedee executate din corp . Desemenea cei de la Microsoft au nenumarate antrenamente de dans si alte activitati frumoase . Un alt atu este memoria interna de 512 mb in ram care da posibilitatea incarcarii unor jocuri mari consumatoare de memorie .

Parti negative Microsoft Xbox 360 : lipsa blu-ray-ului face ca jocurile sa vina pe mai multe discuri ,

Vezi detalii consola Microsoft Xbox 360

sony ps3

De cealalta parte avem consola Ps3 Slim cu 500 GB de la Sony care vine cu Blu Ray incorporat ceea ce face ca jocurile sa vina pe mai putine discuri decat in cazul Microsoft , o tehnologie de ultima generatie si un procesor foarte rapid care face ca jocurile sa se miste foarte bine . In plus are o iesire HDMI care va permite sa conectati consola pe un televizor pentru a urmari un film la calitate Full Hd. Grafica este excelenta si vine in pachet cu un controller wireless care se descurca foarte bine .

Parti negative Ps3 : multi utilizatori s-au plans de browserul web pe care cei de la Sony l-au pus pe acest model ca fiind aproape initilizabil prin lipsa player-ului Flash. Totodata nu vine cu un cablu hdmi in pachet .

Vezi detalii Tehnice Sony Ps3 si cele mai bune preturi

Concluzie

Desi Ps3 este o consola mult mai noua decat rivala ei si tehnologia inclusa este de ultima generatie aceasta straluceste mai mult pe partea redarii filmelor si a continutului 3D si mai putin pe partea de jocuri unde inca suprematia apartine celor de la Microsoft cu Xbox 360

Acest articol a fost publicat Tuesday, November 20th, 2012 la 8:51 pm in categoria Tehnologie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.