Trenulete de jucarie electrice pentru cadoul de sarbatori

Cand bradul de Craciun este gata facut impodobit cu multe beculete si globuri unul dintre cele mai frumoase cadouri care poate fi pus sub brad este un trenulet de jucarie electric care sa se plimbe pe sine in jurul bradului . Trenuletele electrice se numara printre cele mai dorite jucarii de catre copii care sunt de-a dreptul fascinati de locomotive , vagoane si de intreg mecanismul prin care acestea alearga pe sine . Dar totodata ii fascineaza chiar si pe adulti , unii dintre ei fiind adevarati colectionari de seturi intregi de trenulete de diverse tipuri si marimi .

trenulet de jucarie

Asadar daca sunteti in cautarea unui cadou de sarbatori pentru un copil , puteti accesa cateva magazine online de jucarii in care sa cautati trenulete de jucarie . Tipurile de modele disponibile se impart in cele mai multe cazuri in automotoare care combina partea de locomotiva si locurile pentru pasageri intr-un singur vagon mare , locomotive cu aburi care sunt puse in miscare de un motoras electric dar in acelasi timp au si functia de a scoate aburi .Locomotivele care imita modelel Diesel sunt iarasi o categorie la mare cautare printre cei interesati datorita faptului ca sunt mai ieftine si au acel stil clasic . Topul gamei este reprezentata de locomotivele electrice care au si cea mai mare viteza de rulare si pot trage dupa ele un numar mai mare de vagoane .

Seturile vin cu sine incluse pe care le puteti asambla foarte usor pentru a construi diferite modele dupa bunul plac si vagoane . Vagoanele pot fi de diferite tipuri si forme , vagoane de caltori, vagoane de transportat carbune, gaz sau lemne si multe altele .

Preturile seturilor de trenulete variaza foarte mult in functie de lungimea totala a sinei , de lungimea trenuletului si binenteles de cata tehnologie se regaseste in respectivul model .

Pentru sarbatori cea mai frumoasa surpriza pe care o puteti face este sa instalati o sina in jurul bradului pe care sa circule un trenulet electric . Vizitati oferta noastra de trenulete de jucarie electrice .

Acest articol a fost publicat Friday, November 9th, 2012 la 1:50 pm in categoria Pentru Copii si Bebelusi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.