Tipuri de cupa la sutien si cum avantajeaza fiecare formele sanilor

Este bine de stiut ca sutienul se alege in functie de tinuta vestimentara si de nevoi in functie de rochie , bluza sau top si de asemenea in functie de culoare daca articolul vestimentar pe care il purtati pe deasupra este putin transparent .tipuri de cupe sutien

Sutienul cu cupa intreaga
Confera un suport total cu cupele fixate pe tija formata din sarma si acopera o mare parte daca nu in intregime sanii . Este recomandat tuturor femeilor , in special celor cu sanii lasati datorita faptului ca are rol de a salta sanii si de a creea o forma frumoasa .

Sutienul cu jumatate de cupa
Sustine si acopera jumatate din sani , partea de sus ramanand la vedere . Acest model se potriveste perfect majoritatii femeilor indiferent de tipologia sanilor daca vor purta un articol vestimentar care nu are un decolteu foarte adanc .

Sutienul T-Shirt
Practic este un sutien cusut de un corset care nu are cusaturi in relief si este perfect sa fie purtat pe sub bluzele stramte cum ar fi tricourile sau topurile simple . Poate avea in acelasi timp si rol de a subtia burta si talia daca corsetul este unul de subtiere .

Sutienul Balconette
Este recomandat mai degraba femeilor cu cupe masura B spre C . Este un sutien de obicei fara burete doar din material cu jumatate de cupa si banda de prindere mare . Ia exact forma sanilor daca materialul este unul moale sau le poate conferi fermitate daca este folosit un material mai tare .

Sutienul de tip triunghi
Cum ii spune si denumirea este un sutien care acopera sanii doar pe jumatate dar pe diagonala . Decolteul pe care il formeaza este de fapt un triunghi cu varful la baza sanilor unde cupele sunt prinse de obicei printr-un snur sau o panglica . Este recomandat la un articol vestimentar cu decolteu adanc daca vreti sa aveti un look sexi

Magazinul 3Suisses are cele mai bune oferte la sutiene , intr-o gama variata si calitate frantuzeasca .

Acest articol a fost publicat Saturday, November 3rd, 2012 la 9:57 pm in categoria Pentru Femei. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.