Se apropie Mos Nicolae ! Voi ce daruri faceti anul acesta ?

Inca putin si vine cea mai asteptata zi de catre copii . Mos Nicolae este sarbatoarea in care orice copil ar trebui sa primeasca macar o mica atentie daca nu un cadou in toata puterea cuvantului . Mai important ca orice este sa se simta iubiti si apreciati si nu trebuie sub nici-un motiv sa se simta marginalizati chiar daca nu au fost cei mai cuminti copii pe parcursul anului .

Fiecare copil isi doreste un anumit cadou de Mos Nicolae si cel mai frumos daca vrei sa-i cumperi ceva care sa-l faca cu adevarat fericit ar fi sa afli din timp ce anume isi doreste si daca este posibil sa ii cumperi acel articol pe care il va pretui cu siguranta. Este la fel de adevarat ca de cele mai multe ori copii sunt influentati si nu intotdeuna pozitiv de colegii de gradinita sau de scoala . La indemnele acestora sau vazandu-i pe ei cu diverse articole si jucarii isi vor dori si ei astfel de cadouri care pot fi daunatoare sau care indemna la violenta si alte activitati nu tocmai pozitive . In acest caz trebuie sa va impuneti punctul de vedre si sa ii invatati ca anumite lucruri sunt periculoase pentru educatia lor .

Daca sunteti in situatia cand mergeti in ziua de Mos Nicolae la copii cu care nu stati zi de zi si nu stiti ce anume isi doresc faceti o alegere educativa in detrimentul jucariilor care fac decat o singura actiune . Puteti alege orice jucarii care lasa copii sa-si foloseasca creativitatea si imaginatia pentru a da viata respectivelor obiecte sau pentru a construi diverse forme . In acest sens cuburile de constructii sau jocurile Lego sunt foarte indicate pentru o plaja destul de mare de varste.

Invatati-i pe copii sa respecte traditia acestei zile care spune ca trebuie sa-si lustruiasca ghetutele si sa le aranjeze frumos in fata usii . Mos Nicolae va veni noaptea si va lasa cadouri doar acolo unde va gasi incaltaminte curata si frumos ordonata. Este o traditie care dureaza de ani intregi si are un farmec aparte pentru intreaga familie.

Acest articol a fost publicat Friday, November 30th, 2012 la 9:33 pm in categoria Oferte Cadouri, Pentru Craciun. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.