Piesa vestimentara la moda pentru barbati in sezonul de iarna

Iarna este anotimpul cand se vad reale schimbari in vestimentatia unui barbat . Daca in sezonul de toamna inca se mai poarta haine usoare sau combinatii de jeansi cu un pulover , iarna frigul de afara scoate la bataie articole vestimentare care sa protejeze corpul de temperaturile scazute din termometre . Este o perioda foarte importanta in care imaginatia in a combina confortul cu eleganta sunt puse la incercare . Asadar cum facem sa fim in acelasi timp si bine imbracati din punct de vedere confortabil dar sa si avem un look elegant .

trenci cu camasa

In acest an una dintre cele mai bune combinatii pe care se bazeaza moda barbateasca in anotimpul rece include trenciul . Trenciul din lana cu nasturi mari si curea lata este piesa de rezistenta care aduce in acelasi timp confort si eleganta . Se poate asorta foarte usor la o combinatie office formata din costum si ghete din piele dar merge foarte bine si la o tinuta casual care poate include o pereche de pantaloni din doc sau jeans si o camasa peste care putem arunca un cardigan sau un pulover pe gat . Daca temperatura de afara creste trenciul desfacut la guler purtat direct peste o camasa cu cravata are un look foarte elegant .

Asadar trenciul este piesa vestimentara care tine de cald , se poate da repede jos atunci cand situatia o cere si completeaza in cel mai placut mod o tinuta casual sau office . Oferta noastra de trenciuri pentru barbati cuprinde o varietate mare de modele din care puteti alege stilul care vi se potriveste .

Acest articol a fost publicat Tuesday, November 13th, 2012 la 7:09 pm in categoria Pentru Barbati. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.