Magazine de it si electrocasnice care participa la Black Friday in 2012

Black Friday este o buna ocazie pentru cei care sunt in cautarea unui articol din domeniul It si electrocasnic sa achizitioneze un astfel de produs la reducere de pret cu un discount generos .  Mi-am propus sa va pun la dispozitie o lista completa de magazine de IT care participa in acest an la ziua cu cele mai mari reduceri din an .

TopCeas.ro - Premium

eMag este probabil cel mai cunoscut dintre toate si dupa experienta de anul trecut cand serverele lor au fost puse la pamant de multimea clientilor doritori de reduceri speram ca anul acesta sa fie mai bine

evoMag este un magazin asemanator care acopera o gama variata de articole cu o gramada de promotii pe tot parcursul anului asa ca abia asteptam sa vedem ce ne pregatesc

Laptop Garage un magazin axat pe laptop-uri sau mai exact pe componente de laptop-uri incepand cu baterii pana la casti de laptop

ClickShop il cunoasteti probabil foarte bine din reclamele televizate si reclama foarte buna pe care o fac prin intermediul online . Nu are doar articole de it ci cuprinde o mare varietate de categorii pentru toate genurile de cumparaturi .

IQBox un magazin specializat pe tot ce inseamna mobilitate de la telefoane mobile si accesorii pana la tablete si gadget-uri . O buna oportunitate pentru cei pasionati de micile jucarii electronice

Azerty un magazin online complet de it&c cu cele mai competitive preturi de pe piata . Promit multe si speram sa vedem ceva unic .

ShopU ruleaza sub motoul cel mai ieftin shop din Romania si am dori sa ne convingem de acest lucru si de Balck Friday

Flanco probabil ca va avea reduceri si in magazinele stradale dar cu siguranta magazinul lor online va fi asaltat de multi fani si doritori de produse de calitate pe care le pot primi direct acasa fara taxe de transport .

Deocamdata asta e lista cu magazinele care si-au anuntat participarea la Black Friday 2012 pana la aceasta data si voi reveni cu update-uri pentru a completa oferta daca va fi cazul .

Acest articol a fost publicat Wednesday, November 14th, 2012 la 10:02 pm in categoria Magazine Online, Promotii. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.