Joc pentru copii cu cartea pe cap

Odinioara , domnisoarele erau incurajate sa mearga cu cate o carte pe cap, pentru o tinuta dreapta . In zilele noastre aceasta poate fi transformat intr-un joc distractiv pe care mai multi copii il pot incerca la o petrecere sau pur si simplu in curte .  Tot ce va trebuie saunt cateva carti cartonate mai groase .

cu cartea pe capDati fiecarui jucator cate o carte pe care sa o mentina in echilibru pe cap . Lasati-i sa exerseze cateva minute inainte de a incepe cursa . Cand sunt pregatiti, se aliniaza si trebuie sa se indrepte cat mai repede spre linia de sosire, cu cartea pe cap, fara sa o atinga deloc cu mainile . In cazul in care cartea cade, jucatorul se intoarce la linia de start si reincepe cursa . Unor copii li se pare foarte usor in timp ce altora le este aproape imposibil . Incercati si dumneavoastra si veti observa cat de dreapta va fi tinuta dumneavoastra dupa ceva exercitii de acest fel .

Acest articol a fost publicat Thursday, November 1st, 2012 la 10:25 am in categoria Activitati pentru copii. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.