Cum se pot distra copii cu jucaria YO-YO

Yo-Yo este una dintre acele jucarii perene ce revine la moda o data la cativa ani . In copilaria celor de varsta a doua era foarte indragita¬† ! Si cei mici le considera a fi jucarii “cool” asa ca sigur sunt din nou la moda .

Iata cum ii puteti invata pe cei mici cateva miscari pe care le pot efectua cu un Yo-Yo . Poate ca ar fi bine sa exersati aceste trucuri cat timp copii sunt la scoala sau sunt ocupati cu altceva . In caz contrar s-ar putea sa va faceti de rusine .

jucaria-yo-yo

Un truc simplu se numeste “Somnorosul” . Lansati Yo-Yo-ul din mana, dintr-o zvacnire a incheieturii . Cand ajunge la capatul firului , incercati sa-l opriti usor , iar yo-yo-ul se va invarti . Trageti usor mana in sus iar yo-yo-ul va urca pe fir inapoi foarte repede . Acesta este un truc foarte simplu insa ca orice truc cu yo-yo necesita putin antrenament . Cu timpul veti putea lasa yo-yo-ul sa se odihneasca la capatul firului cateva secunde inainte sa urce inapoi .

Un alt truc celebru se numeste “Plimbatul cainelui” . Pentru acest truc executati in prima faza in forta un “Somnoros” astfel incat yo-yo-ul sa se invarta zdravan la captul firului . Exersati mai degraba pe gresie sau pe parchet decat pe covor sau pe alte suprafete cu frecare mare . Faceti cativa pasi in timp ce yo-yo-ul se invarte si astfel veti putea plimba cainele . Din nou si acest truc necesita foarte mult exercitiu desi pare ceva simplu .

Un alt truc pe care cei mici vor trebui sa il stapaneasca inainte de a trece la miscari mai complicate se numeste “Pasul in fata” . Pentru inceput tineti yo-yo-ul in lateral , putin desupra incheieturii mainii, cu palma indreptata in jos si cu firul iesit putin in partea superioara a yo-yo-ului. Loviti usor yo-yo-ul in fata dintr-o lovitura cu dosul palmei, iara tunci cand se intoarce, prindeti-l in palma .

Va veti distra de minune cu copii invatand toate trucurile impreuna.

Acest articol a fost publicat Friday, November 16th, 2012 la 12:30 pm in categoria Activitati pentru copii. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.