Cele mai bune elicoptere radio comandate pentru incepatori

Cel mai bun elicopter radio comandat pentru incepatori va depinde de varsta incepatorului . Daca incepatorul este cineva care are intentia de a face din acest lucru un hoby sau de a deveni colectionar, atunci este necesara un pic de cercetare . Daca începatorul este un baietel si sunteti doar în cautarea unui cadou de acest fel pentru ziua lui de nastere, atunci vizita orice magazin online de jucarii radiocomandate si puteti alege una care va fi ideala pentru vârsta baiatului.

elicoptere rcDaca vrei sa afli care este cel mai bun elicopter RC pentru cineva care nu a fost implicat în acest hobby, atunci nu exista nici un singur raspuns care sa se potriveasca tuturor. Exista doar factori care urmeaza sa fie luati in considerare pentru a fi in masura sa stii care este cel mai bun elicopter RC disponibil în piata.

Iata cativa astfel de factorii care se iau în considerare :

  • Bugetul dvs. – cât de mult poti cheltui pentru primul elicopter si cat de multi banuti poti salva pentru urmatorul . Daca acesta va fi hobby-ul tau, atunci stiti ca veti cumpara probabil, mai multe elicoptere RC în viitor.
  • Viziunea ta – cu cat esti mai tanar cu atat viziunea ta este mai buna; este cel mai bine este daca aveti o buna coordonare mana-ochi.
  • Locatia dvs. ai o curte mare in spate, sau curtea din fata, sau poate o zona interioara de zbor ? Sau este acolo un anumit loc în apropierea dumneavoastra, în care pasionatii de jucarii RC merg pentru a-si testa achizitiile?
  • Intentia dumneavoastra – aveti într-adevar de gând sa înceapeti un hobby sau mergeti doar ca multii altii pentru distractie ? Acest lucru este foarte important, deoarece nu va fi doar o mare pierdere de bani daca decideti ca dintr-o data v-ati saturat de elicoptere RC, dar va fi rau si pentru credibilitatea ta.
  • Timpul liber – trebuie sa luati în considerare cât de mult timp va puteti aloca pentru noul hobby. Acest lucru este important, daca doriti cu adevarat sa excelati in aceasta directie.


Aici sunt primele trei optiuni pentru cel mai bun elicopter RC pentru incepatori:

  • 4 canale coaxial (cablu coaxial)
  • 4 canale Pitch fix (FP)
  • 6 canale Pitch colectiv (CP)

Coaxial 4 canale este cel mai putin costisitor iar Pitch 6 canale colectiv este cel mai scump. Daca esti pentru prima data la cumparaturi de acest tip pentru un elicopter RC atunci modelul cu 4 canale este cel mai bun elicopter potrivit pentru tine.

Cum ar trebui sa alegeti elicopetrul in functie de numarul de canale:

Modelul cu 4 canale coaxial ar trebui sa fie ales doar pentru zbor in interior sau in exterior dar cu vant 0.

Modelul 4 canale Pitch fix poate fi ales pentru zbor de interior, într-un garaj sau in orice locatie protejata de vant sau chiar afara pe un vant care sa nu depaseasca 5 km/ora.

Modelul 6 Pitch canale colectiv se poate manevra in conditii atmosferice mai dure aproape oriunde în aer liber, curte mare, teren de baschet, loc de parcare. Se poate manipula pe vant pâna la 10 km/ora.

Caracteristici ale unui elicopter RC pentru incepatori:

Elicopterele coaxiale sunt tipul cel mai stabil în mod inerent de elicopter RC. Ele au 2 lame rotative, care sunt controlate de 2 motoare separate. Aceste tipuri de elicoptere RC sunt capabile de a trece dintr-o parte în alta sau într-o miscare laterala. Ele zboara foarte rapid astfel încât acestea sunt mai sensibile la vânt deoarece pot fi trase usor.

Puteti compara preturi si face comenzi online pe pagina de jucarii cu telecomanda

Acest articol a fost publicat Thursday, November 8th, 2012 la 2:54 pm in categoria Pentru Copii si Bebelusi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.