Ce televizor Led Smart Tv 3D imi recomandati?

Dupa mai multe optiuni pe care le aveam se pare ca in final m-am decis . Anul asta de Black Friday vreau sa achizitionez un televizor LED 3D care sa fie si Smart TV pe desupra si binenteles sa aiba rezolutie FULL HD . Am cautat ceva pe net inainte sa fac aceasta achizitie dar am mers si la una din reprezentantele Flanco pentru a vedea cu ochii mei cum functioneaza un astfel de model . Am testat un televizor Samsung cu diagonala de 102 cm care avea toate functiile posibile si imposibile iar pretul undeva in jur de 5000 lei .  Dupa aproximativ o ora de teste in care am vazut continut 3D incarcat de pe stick , m-am conectat la internet prin browserul pus la dispozitie si am vizualizat programele de sport si de copii preincarcate in memorie , ma pot declara multumit de un astfel de model . Poate singurul lucru pe care as avea sa i-l reprosez este incarcarea cam greoaie a browserului web , dar nu este ceva de speriat ci are un mic delay fata de un calculator normal .

Televizor LED 3D Samsung, 80 cm, Full HD 32ES6100

Pretul insa este peste bugetul pe care l-am alocat pentru un astfel de produs , dar pe de alta parte nici nu am nevoie de o diagonala atat de mare . Asa ca ajuns acasa cu informatii proaspete si unele pe care nu le stiam am inceput sa caut online televizorul pe care mi-l doream . In urma discutiilor cu cei de la Flanco pe care am avut placerea sa-i gasesc foarte instruiti in acest sens in comparatie cu alti vanzatori de la alte magazine la fel de mari am ajuns la urmatoarea concluzie:

Un lucru foarte important la un Smart Tv este functia de conectare Wireless daca in camera respectiva nu vrei sa treci cu alte fire . Pentru navigarea pe Web ai nevoie de o tastatura si ea Wireless pe care va trebui sa o cumperi separat si in plus trebuie sa fie compatibila cu respectivul model de televizor . In plus conteaza si ce facilitati suporta respectivul televizor , daca are camera web integrata , daca are recorder video cu care sa puteti inregistra direct emisiunile favorite si alte chestii de acest gen.

Desi nu are toate aceste functii m-am hotarat sa cumpar Televizorul LED 3D Samsung, 80 cm, Full HD 32ES6100 al carui pret este unul foarte bun la eMag si sper ca de Balck Friday va fi si mai mic sau vor exista alte modele in jurul aceluiasi pret dar cu recenzii bune si caracteristici la fel de bune . Daca aveti si alte recomandari pentru mine va astept sa comentati . MS

Acest articol a fost publicat Saturday, November 17th, 2012 la 10:24 am in categoria Tehnologie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.