3 recomandari de televizore Samsung LED 3D FULL HD Smart TV

A mai ramas doar o zi pana la ziua cu cele mai mari reduceri din an . Televizoarele Led 3D Full Hd cu tehnologie Smart Tv reprezinta o tentatie destul de mare in aceste zile mai ales daca vor putea fi gasite si la niste preturi bune . Este bine de stiut ce modele de televizoare sunt pregatite sa va incante cu o experienta unica pentru un timp indelungat .

Va prezentam o lista de 3 televizoare la care am facut rabat de marimea diagonalei mergand pe o marime medie de 80 – 100 cm iar daca aveti nevoie de o diagonala mai mare puteti alege exact aceleasi modele dar cu diagonala de 112 cm sau chiar mai mare . Am punctat cateva lucruri foarte importante cum ar fi rata de refresh a imaginii , seria si aparitita televizorului , brandul, caracteristicile speciale dar si raportul dintre pret si calitate .

Locul 1 – Televizor LED 3D Samsung, 81 cm, Full HD, 32ES6800

Televizor LED 3D Samsung, 81 cm, Full HD, 32ES6800Din punctul nostru de vedere acest model este cel care castiga competitia cu o rata de refresh de 400 Hz , filtre pentru reducerea zgomotului din imaginile in miscare ,  conexiune wireless,, o multime de functii printre si cea de inregistrare a continutului vizualizat pe un mediu extern si un pret , poate cel mai important aspect sub 3000 lei (verifica pret actualizat) . Este un model din clasa medie cu o data de aparatie relativ recenta care are la baza un procesor dual core de procesare a datelor care ajuta foarte mult in partea de aplicatii si de navigare pe web . Cu ajutorul conexiunii wireless incluse in televizor il puteti conecta relativ usor la internet . Mai aveti nevoie de o pereche de ochelari 3D si poate o tastatura wireless pentru partea de web.

Locul 2 – Televizor LED 3D Samsung, 101 cm, Full HD, 40ES8000

Televizor LED 3D Samsung, 101 cm, Full HD, 40ES8000Seria 8000 de la Samsung vine cu 3 mari inovatii fata de versiunile anterioare si anume controlul vocal, controlul prin miscare si recunoasterea fetei . Puteti astfel controla functii de baza cum ar fi deschiderea si inchiderea televizorului sau schimbarea canalelor fara a fi nevoiti sa apasati un singur buton . Cu siguranta asta insemna confort la superlativ si este tehnologia viitorului in materie de televizoare inteligente . Rata de refresh la seria 8000 este de 800 Hz creeand un aspect care iti va incanta ochii . Senzorul de miscare este asemanator celui dela consolele Microsoft Kinect si odata ce ati invatat sa il folositi nu veti mai dori sa folositi telecomanda . In plus va puteti conecta in conturile de pe facebook, skype , etc prin recunoasterea fetei fara a fi nevoiti sa mai introduceti de fiecare data datele de acces .Pretul este de 6000 lei (verifica pret actualizat) dar de exemplu la eMag veti primi un voucher de 2000 lei daca achizitionati un astfel de model .

Locul 3 – Televizor LED 3D Samsung, 80 cm, Full HD 32ES6710

Televizor LED 3D Samsung, 80 cm, Full HD 32ES6710Am ales seria 6700 pentru locul 3 poate si datorita raportului foarte bun intre pret si calitate . Desi nu are toate acele functii inovatoare ca la seria 8000 , vine cu o rata de refresh de 400 Hz, o gramada de functii speciale si asta la un pret de doar 2900 lei (verifica pret actualizat) . O buna ocazie de a va inoi caminul cu un televizor bun la un pret mic. DEsign-ul este unul foarte elegant din materiale de calitate care va da un plus de valoare incaperii in care este plasat .

Acest articol a fost publicat Wednesday, November 21st, 2012 la 3:43 pm in categoria Pentru Craciun, Tehnologie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.