Promotie la jeansi pentru femei Notify produsi in Italia

Stabilita în Paris, în 2003, brandul Notify a facut rapid un nume pentru sine, ca un producator de lux gata de purtat , cu accent special pe materiale de blug . Marca s-a bucurat de un succes imediat, atât în Europa cat si pe plan international, cu vânzare in magazine de top la nivel mondial de la Montaigne Market, Kabuki and Le Bon Marché din Paris pana la Jeffrey si Bergdorf Goodman din New York, Biffi în Milano si Luisa din Roma.

jeansi notify pentru femei la promotieCu o experienta de lunga durata alaturi de mama lui în primul rând, care facea croitorie pentru barbati, iar apoi cu o scoala de design din Paris, designerul si fondatorul Maurice Ohayon a introdus in colectiile sale spiritul vestimentar de odinioara despre care el este nostalgic si care, pentru el, reprezinta adevarata definitie a luxului real fara fortari , totul fiind natural.

Recunoscut ca specialistul in blugi pentru maiestria sa in materie de  taiere a materialului in forme care mai de care mai stilate, tratamente si spalare, este descris de jurnalistul francez ca “Sfântul Yves Laurent a denim”, Maurice Ohayon este constant contactat de numeroase case faimoase de moda pentru a consilia si dezvolta liniile acestora in materie de blugi.

La Notify, traditia si viitorul se combina pentru a oferi o viziune moderna a spiritului de croitorie. Cercetarile constante continua în materiale si confort, împreuna cu teste de rezistenta la frecare si legate de uzura se leaga de crearea si mai mult în timp a fundamentelor de conservare. Dintotdeuna marca Notify a incercat sa pastreze in colectiile sale acea nostalgie a vremurilor de altadata si garanteaza totodata ca toate articolele vestimentare sunt facute în Italia.

Peste 100 de articole de blugi marca Notify de cea mai buna calitate cu design unic acum la reduceri de 81% . Campania se incheie pe 24 octombrie 2012 . Nu rata ocazia sa porti ceva unic fabricat de cei mai buni profesionisti in domeniu .

Vezi Jeansi Notify la reducere si alte articole produse de aceasi casa de moda.

Acest articol a fost publicat Thursday, October 18th, 2012 la 7:14 am in categoria Pentru Femei, Promotii. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.