Proiectati un bowling cu bile din sticla pentru copii

Cu ajutorul copiilor faceti o pista de bowling pentru bilele lor colorate din sticla . Este un joc bun inainte de culcare sau in zilele cand cei mici stau in casa .  Pentru acest joc aveti nevoie de o cutie de pantofi sau una de cereale , un foarfece, un marker , hartie si bile din sticla .

Ce sa faceti ?

bowling copii educativTaiati partea de jos a cutiei sub forma unor arcade , prin care sa treaca bilele din sticla . Deasupra fiecarei arcade notati numarul de puncte . Stabiliti un loc pe podea de unde jucatorii sa rostogoleasca bilele . Concurentii rostogolesc pe rand cate 6 bile spre cutie . Daca o bila trece printr-o arcada jucatorul primeste numarul de puncte corespunzator arcadei . Numiti o persoana care sa tina scorul astfel incat sa nu existe certuri . Primul jucator care obtine un anumit numar de pucte 30 sau 50 este declarat castigator. Acest joc educativ ii invata pe cei mici sa socoteasca , si le antreneaza atentia si muschii degetelor .

Acest articol a fost publicat Friday, October 26th, 2012 la 9:36 am in categoria Activitati pentru copii. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.