Prin ce se remarca articolele de imbracaminte Pepe Jeans

Marca Pepe Jeans a fost înfiintata în 1973 în Londra. Creatorii sai au Nitin, Arun si Milano Shah a început sa produca si sa vânda blugi particularizati într-un loc numit Potobello. Un nume scurt si semnificativ a fost ales pentru marca lor. Orientarea catre oameni moderni si tineri la moda a fost tipic pentru companie de la început. Pepe Jeans produce astazi imbracaminte de blugi, precum si tricotaje, pulovere, tricouri, paltoane, pantaloni, camasi, fuste, palarii, genti, pantofi si accesorii de moda.

pepe jeansO trasatura caracteristica a brandului P.Jeans este o tendinta de a fi inaintea concurentei. Campania de publicitate a brandului a fost unul dintre primele locuri de munca pentru Kate Moss. În plus, Letitia Casta, Sienna Miller, Natalia Vodyanova, Ashton Catcher, Fernando Tison Balu si Cristiano Ronaldo au luat parte la alte campanii de publicitate pentru P Jeans . Sienna Miller chiar a conceput colectia de toamna iarna in 2008 marca P.Jeans. Fotografi celebri, cum ar fi Bruce Weber, Misel Steven si Jansson Mikael au contribiut, de asemenea la succesul campaniilor publicitare ale brandului.

Designerii brandului nu se tem sa experimenteze si sa aiba un sentiment perfect de stil. Hainele fabricate sub sigla P Jeans sunt confortabile si elegante, oferind încredere persoanei care le poarta. Cu toate acestea, sunt, de asemenea moderne si provocatoare, uneori chiar agresive. O atentie deosebita este acordata detaliilor, neobservate la prima vedere – fermoare de calitate, buzunare mari si mici scot in evidenta imbracamintea fabricata de Pepe Jeans de alte case de moda . Compania prezinta trenduri noi de blugi, jachete si accesorii cu fiecare noua colectie. Una dintre inovatiile companiei sunt blugii reversibili, blugi care pot fi întoarsi pe dos pentru a crea un model de blug cu totul nou.

Pepe Jeans este astazi un lider de piata pentru imbracamintea de blugi pentru tinerii cu varste intre 20-35 de ani într-un segment de pret mediu. De doua ori pe an compania prezinta colectia de imbracaminte de blugi la moda pentru barbati si femei asociata sezonului . Gama de modele de P. Jeans abunda in siluete si culori diferite. Colectiile de blugi Pepe Jeans includ nu numai clasicile culori indigo, dar, de asemenea, verde, kaki, nuante de masline, precum si tonuri de gri, rosu si chiar culori roz. Deja , timp de treizeci de ani , marca ramâne populara si puternic cautata in mai mult de 80 de tari ale lumii.

Astazi va propunem sa vizualizati o colectie de patofi fashion marca Pepe Jeans la reducere de pret cu discount de pana la 60%
Vezi modele de incaltaminte

Acest articol a fost publicat Tuesday, October 30th, 2012 la 7:59 am in categoria Promotii. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.