Pana la 85% reducere de pret la ceasuri originale Andre Belfort

ceasuri andre belfort reducereFiecare ceas de André Belfort a fost facut cu mare grija de ceasornicari cu înalta calificare si a fost supus unor standarde de control rigide. Acesta a fost întotdeauna dorinta si aspiratia omenirii de a cerceta lumea, pentru a o îmbunatati si a descoperi noi tehnologii cu care sa extinda limitele posibilitatilor si atunci când este necesar sa treaca de aceste limite.

Acesta este exact spiritul inventatorilor celebri, artisti si oameni de stiinta, care înca mai exista si traiesc la Andre Belfort. Aspiratia de a recunoaste o provocare, sa formuleze o solutie geniala si puterea de a merge inainte cu aceasta solutie de la primul concept pana la produsul final se regaseste in fiecare om din echipa Andre Belfort . Rezultatul final este un ceas de lux, cu multe rafinamente diminutive, care are cea mai înalta calitate si longevitate  fiind în acelasi timp o bijuterie de o frumusete unica. Fiecare ceas este o capodopera de neegalat.

Adauga tinutei tale un ceas de mare clasa, o bijuterie lucrata manual
Vezi modelele de ceasuri Andre Belfort la reducere de pret

Acest articol a fost publicat Monday, October 15th, 2012 la 7:19 am in categoria Promotii. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.