Noile seturi de construit marca Lego si Engino pentru copii dar si adulti

noile seturi legoAlege cele mai noi seturi de construit de la Lego si Engino si distreaza-te ore intregi . Chiar daca esti copil sau adult 🙂 . Este foarte simplu . Cumperi setul de caramizi si plansa de lucru , te uiti pe desen si pui piesele in ordinea corecta . Va fi simplu daca va pricepeti la astfel de seturi , daca nu capatati experienta in timp . Va fi foarte captivant atat pentru caopii dar si pentru adulti al caror ajutor va fi foarte apreciat de cei mici .

Seturile de constructii din caramizi acopera o gama vasta de modele incepand cu roboti complicati si pana la casute simple . Trenul demarfa, sectia de politie sau trenul de pasageri sunt printre cele mai cautate seturi de acest fel . Asdar alegeti metoda educativa si in acelasi timp creativa pentru copii dumneavoastra .

Vezi noile seturi de constructii

Acest articol a fost publicat Wednesday, October 10th, 2012 la 8:28 pm in categoria Pentru Copii si Bebelusi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.