Mai vine oare Black Friday in 2012

Cei care au experimentat in 2011 febra cumparaturilor de Black Friday nu se pot declara niste fericiti , nemultumirea venind in special de la problemele aparute in acea zi de la serverele magazinelor online care s-au vazut neputincioase in a deservi atat de multi vizitatori intr-o perioada foarte mica de timp . Multi au renuntat si s-au declarat total nemultumiti iar altii au avut taria de a incerca pana cand in cele din urma au reusit sa trimita comanda catre magazin .

Altex Romania - VIP

Daca ce s-a intamplat in 2011 este de domeniul trecutului o mare parte dintre clientii de anul trecut se intreaba cum va fi anul acesta Black Friday si daca se va mai organiza ? Ei bine raspunsul unora dintre magazinele participante anul trecut cum este cazul eMag au declarat deja ca si anul acesta va fi organizata ziua cu cele mai mari reduceri din an fara a da insa mai multe detalii . Cel mai probabil aceasta zi va fi pe 31 noiembrie 2012 si va veni cu produse din majoritatea categoriilor din IT si Electrocasnice  .

La ce probleme ne putem astepta?

  • cu siguranta cantitatile vor fi limitate si se vor epuiza repede
  • nu cred ca vor fi reduceri importante sau nu vor fi incluse deloc modele de top ex un aparat foto sony a65
  • cu toate ca au avut experienta anilor trecuti si ar trebui ca anul acesta sa functioneze mult mai bine , este posibil ca si de data asta sa mai pice serverele sau timpul pentru comanda sa fie foarte mare

Ce magazine vor participa in 2012 la Black Friday – ziua cu cele mai mari reduceri din an

Iata cateva dintre cele mai importanate firme cu magazine online care vor participa la aceasta zi

  • eMag – electrocasnice, it , fotografie , carti si jucarii
  • F64 – fotografie, camere video si accesorii
  • Altex – electrocasnice si it
  • Flanco – electrocasnice si it
  • Bestkids – jucarii de copii

Aveti grija la politicile de retur si de garantie a produselor in aceasta zi . Atentie mare sa nu fie modificate special pentru aceasta zi . Nu cumparati orice doar pentru ca este la reducere de pret . Cumparati doar ce aveti nevoie daca se regaseste pe lista reducerilor . Cititi cu atentie descrierile produselor inainte de a le cumpara pentru a va asigura ca sunt aceleasi produse pe care le stiati si nu ceva asemanator . Multa bafta la cumparaturi !

Acest articol a fost publicat Sunday, October 28th, 2012 la 9:18 am in categoria Promotii. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.