Joc pentru copii – animale galagioase

Este un joc amuzant si galagios in acelasi timp pentru petreceri sau grupuri de copii . Are rolul de a dezvolta atentia distributiva si tinerea de minte .

De ce aveti nevoie ?

Un numar par de jucatori , un stilou, foi de hartie , o cutie sau un recipient din carton

Ce sa faceti ?

joc cu animaleImpartiti copii in grupuri de cate doi si ganditi-va la mai multe animale . Trebuie sa fie animale cu care toti copii sa fie familiarizati si care sa scoata sunete pe care ei le cunosc . Notati denumirea fiecarui animal pe doua foi de hartie . Puneti toate numele animalelor intr-o cutie iar copii vor extrage cate unul (trebuie sa fie secret) .

Acum incepe jocul . Copii se prefac ca sunt animalele pe care le-au extras din cutie si trebuie sa imite sunetele pe care acestea le fac. Insa in acelasi timp fiecare jucator trebuie sa ii asculte si pe ceilalti pentru a-l gasi pe copilul care imita aceleasi sunete. Prima pereche care se descopera este cea castigatoare , insa jocul continua pana ce toti copii isi gasesc perechea

Acest articol a fost publicat Wednesday, October 24th, 2012 la 7:14 am in categoria Activitati pentru copii. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.