Joaca de-a magazinul cu cei mici

Intr-o zi numai buna de stat in casa ajutati-i pe cei mici sa-si deschida propriul magazin . Joaca de-a magazinul este distractiva si totodata educativa invatandu-i pe copii sa numere si sa retina . Pentru aceasta activitate aveti nevoie de cutii mari din carton sau o masuta pentru copii , creioane de ceara , diferite obiecte pentru magazin , monede, hartie , un foarfece ,  sacose din plastic , o casa de marcat de jucarie si un carucior de cumparaturi din plastic .

joaca de-a magazinulAjutat-i pe copii sa-si deschida magazinul folosind cutii mari din carton sau o masuta . Cautati in camara cutii si pachete pe care le pot imprumuta pentru magazin . Ca sa faceti bani lipiti cateva monede de masa , asezati o foaie de hartie peste ele si aratati-le copiilor cum sa hasureze cu creionul peste monede ca sa obtina bani . Ajutati-i apoi pe copii sa decupeze monedele . Daca au o casa de marcat de jucarie , o pot folosi pe aceasta pentru magazin , daca nu ajutati-i sa gaseasca o cutie pentru incasari . Puteti sa va implicati in aceasta activitate daca prin preajma nu sunt si alti copii . Jucati fiecare cate un rol : prima data tu poti fi clientul care vine cu cosul de cumparaturi incarcat de diverse obiecte pe care cel mic avand rolul de casier trebuie sa le socoteasca si sa incaseze banii . Eventual poate da si rest .

Accesorii pentru aceasta activitate cum ar fi casa de marcat sau caruciorul de cumparaturi le puteti gasi la Nichiduta la preturile cele mai bune

Acest articol a fost publicat Friday, October 19th, 2012 la 7:52 am in categoria Activitati pentru copii. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.