Imbracaminte pentru barbati marca Trussardi la 76% reducere de pret

Trussardi este un brand Italian de imbracaminte si accesorii de lux . De la bun început, Trussardi a fost un sinonim pentru excelenta, discret rafinament, experimentare si inovare.

trussardi reduceriCu prima linie Trussardi, o linie de accesorii si îmbracaminte pentru barbati si femei, Trussardi pastreaza toata eleganta sa traditionala, si se misca cu pasi repezi spre coltul de vârf al culturii contemporane si a stilului de ultima generatie. Trussardi este disponibil în toata lumea prin intermediul unei retele unice, de magazine selectate. Alaturi de Trussardi, exista Tru Trussardi si Trussardi Jeans , ambele dedicate nevoilor de trai metropolitan, prima se concentreaza asupra mediului profesional urban, în timp ce acesta din urma este destinat pentru petrecerea timpului liber.

In campania care se desfasoara pana pe 20 octombrie 2012 gasiti pulovere, camasi, sacouri , veste si pantaloni marca Trussardi cu pana la 76% reducere de pret.
Vezi colectia brandului Italian Trussardi

Acest articol a fost publicat Tuesday, October 16th, 2012 la 7:06 am in categoria Pentru Barbati. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.