Campanie de reduceri la genti dama marca Ferre Milano pe fashiondays

Tinereasca, colectia Gianfranco Ferre Milano se exprima cel mai bine în accesorii. Genti de orice dimensiuni, ideale pentru zi si noapte, din materiale usoare si intotdeuna la moda, modele practice cu o paleta de culori care variaza de la negru la toate nuantele pe care ti le-ai putea dori intr-un anumit sezon, sunt combinate pentru a crea un univers divers apreciat de un public vast. Ferre este un brand italian, care se deosebeste datorita capacitatii sale de a satisface dorintele unei femei, cu o pofta de a iesi in evidenta.

Colectia de accesorii pentru femei Ferré Milano este principala productie a brandului Gianfranco Ferre care creeaza îmbracaminte si accesorii, cu o înclinatie naturala pentru rafinament atemporal si excelenta în calitate, inovatie si exclusivitate.

genti ferreCapturand stilul Italian sofisticat si intotdeuna la moda, conceptul casei Gianfranco este unul simplu care se axeaza pe colectii gata de purtat pentru persoanele care recunosc expresiile de lux instant, modernitate si un stil inconfundabil, precum si persoanele care sunt mai mult în ton cu tendintele contemporane urbane.

Campania de reduceri Ferre ne propune peste 169 de articole pentru femei in care putem regasi genti , portofele si alte accesorii dar si 60 de articole destinate barbatilor cum ar fi brelocuri si portofele . Discountul oferit este de pana la 56% si se termina la 29 octombrie 2012 .
VEZI GENTI SI ALTE ACCESORII SEMNATE FERRE

Acest articol a fost publicat Wednesday, October 24th, 2012 la 6:48 am in categoria Promotii. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.