Campanie de reduceri la colectia de haine fabricate in Franta marca Axara

Din magazinul parizian din Saint Germain des Prés, Axara a sedus o lume intreaga. Indemanarea sa frantuzeasca este apreciata în toata lumea, de la Montreal si Sankt Petersburg la Tokyo si în toata Asia, care este foarte atrasa de farmecul special al acestei afaceri de familie fondata în 1975.

axara promotie imbracaminteAtelierul de design, situat în regiunea Paris, este un adevarat colos de creativitate : experimentand, cautand, si amestecand bucati de tesaturi, dantele, broderii si materiale,. Acesta este un loc unde moda este înca traita ca un experiment uman si o cautare permanenta pentru calitate: Toate piesele Axara transporta eticheta prestigioasa FABRICAT IN FRANTA ,intr-o stare perpetua de efervescenta, echipa de creatie este mereu în cautare de inspiratie noua , în cautare de noi asociatii care sa îmbrace femeia visurilor lor.

Dar cine este ea? Muza Axara este o femeie independenta si activa, care creeaza propriul ei stil, în functie de dorintele ei. Fireste, ea detine secretele “elegantei frantuzesti” invidiata în întreaga lume: niciodata nu este un stil fortat – niciodata un look total – ci, dimpotriva, un amestec de stari si sentimente, pe care ea le poarta foarte natural. Auto-afirmata si moderna in acelasi timp, ea nu uita , cu toate acestea, codul etern al frumusetii feminine, indiferent daca poarta o curea in jurul taliei, o fusta curbata, sau frumusetea unui umar dezvaluit.

Daca tinuta este un pic mai relaxat, rujul este foarte rosu. Cu toate acestea, în cazul în care este tinuta este sofisticata, parul va fi liber si frumos . Ultra-feminina, ea se ocupa de glamour ca si în cazul în care ea l-ar fi inventat. Ea este atât de în largul ei cocotata pe tocurile ei înalte incat da impresia de dans. Ea este eroina de povestea din propria ei viata.

Acum marca Axara iti propune o super colectie pentru femei la reducere de pret cu discount de pana la 78%
Vezi colectia Axara

Acest articol a fost publicat Sunday, October 21st, 2012 la 9:22 am in categoria Pentru Femei, Promotii. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.