Bowling pentru copii cu zece popice

O seara la sala de bowling este o experienta grozava de familie, de care se pot bucura atat copiii , cat si adultii . Pentru aceasta activitate aveti nevoie de timp liber si bani.

bowling copiiBowlingul este un joc minunat, de care se poate bucura intreaga familie, si nu este deloc costisitor . Tuturor ne place bowlingul si este o idee grozava de relaxare in familie, fie seara , fie in vacantele copiilor . Puteti inchiria pantofi speciali de la sala de bowling, iar bilele sunt incluse . Noua ne place sa mergem cu cel putin inca o familie, astfel incat sa avem o pista pentru copii , cu sisteme de ghidare tampon, si o pista pentru adulti .

Fiind prea grea pentru ei ,  copii mai mici pot rostogoli pur si simplu bila pe pista , fara sa o ridice . Daca vor folosi o pista cu jgeaburile acoperite, se vor distra mai bine . Incercati si dumneavoastra ! Veti descoperi ca bowlingul este una dintre acele activitati simple de care membrii familiei se pot bucura impreuna si care cultiva relatiile din sanul acesteia . Cei mici vor invata sa se distreze in echipa si isi vor fortifica muschii .

Prichindeii foarte mici care nu pot merge la o sala de bowling au posibilitatea sa foloseasca seturile de bowling special creeate pentru copii pe care le puteti monta in casa . O astfel de jucarie care imita un joc de bowling este Vtech Safari Bowling Set

Acest articol a fost publicat Sunday, October 21st, 2012 la 9:37 am in categoria Activitati pentru copii. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.