Articole exclusivise de imbracaminte Primo Emporio la reducere de pret

Istoria companiei Primo Emporio incepe la inceputul anilor ’80, atunci când Gennaro Provitera, proprietarul unor magazine online de îmbracaminte din Napoli a decis sa dea un nou impuls activitatii sale comerciale, construind cu o fabrica . Deci, pur si simplu pentru marea dorinta de a face ceva in aceasta directie si a pasiunii pentru moda, brandul Emporio aparut pentru prima data pe piata. În ultimii ani devine un succes neasteptat. Un fenomen real local, care, de-a lungul anilor, pas cu pas, se impune pe scena nationala si internationala. Debutul deplin al stilului Primo Emporio se reflectata în anii ’80.

Un mod agresiv, scandalos, uneori inspirat din culturile rock, cu un miez negru …

primo_emporio_reducereEmporio a fost prima noapte, iar culoarea sa: Negru, seducator, determinat, o imagine de instinct si pasiune. La începutul anilor 90, aceasta beneficiaza de o constientizare a noilor tendinte si schimbari care au loc: extinderea orizonturilor cu colectii mai putin agresive, mai atent la nevoile clientilor a crescut, dar întotdeauna a cautat si sufletul subteran credincios: GLAMOUR URBAN, realizat in stil ITALIA Made în Italia. Acest stil nu este prezent in totalitate in toate produsele brandului dar filozofia si valoarea Emporio, un pic din acel “must have” se reflecta in creatiile producatorului Italian.

Casa de moda Emporio are grija sa fie intr-o alegere atenta a partenerilor, colaboratorilor, care sa se concentreze asupra detaliilor si multumirea clientilor si deasemenea sa se potriveasca cu strategia de piata Emporio Primo , sinonima cu competitivitatea, competenta si profesionalismul : acel “know-how”, care creste odata cu experienta în exploatare.

Brand-ul reprezinta astazi o istorie de stil, creativitate, cercetare si pasiune . Fiecare din noi are o mica particica care se regaseste in filozofia si designul beandului .
Vezi peste 150 de articole Primo Emporio la reducere 65% pentru barbati, si femei . Campania se incheie pe 22 octombrie 2012

Acest articol a fost publicat Friday, October 19th, 2012 la 6:51 am in categoria Promotii. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.