Reduceri la pachete de aparate foto dslr de la F64

Magazinul online F64 este pe departe locul cel mai potrivit daca vrei sa-ti cumperi orice articol din domeniul aparatelor foto sau al camerelor video. Pe langa profesionistii care iti stau la dispozitie cu asistenta profesionala un alt atu de care trebuie sa amintim este cel legat de pachetele oferite de cele mai multe ori la preturi foarte avantajoase.

De foarte multe ori pe langa un aparat foto mai trebuie sa achizitionam si un obiectiv, un trepied sau un acumulator suplimentar pentru a ne putea desfasura activitatea in conditii confortabile. Plecand de la aceasta necesitate F64 vine in intampinarea clientilor cu pachete pornind de la un produs de baza.

In aceasta luna reducerile F64 sunt din domeniul aparatelor foto DSLR, aparate care le veti gasi desemenea la cele mai bune preturi in cadrul magazinului.

Daca sunteti fan Nikon acum aveti posibilitatea sa achizitionati aparatul foto Nikon D5100 cu 2 obiective de 18-55 mm si 55-200 mm , trepied, geanta foto si card de memorie la pretul de 2999 lei , vezi promotie…

Va place firma Sony si vreti sa faceti o achizitie intr-un aparat foto DSLR Sony cu obiective si cateva accesorii? Atunci de ce sa le cumparati separat platind in total un pret mai mare cand puteti achizitiona pachetul F64 care cuprinde Sony SLT A57 cu obiectiv 18-55 mm si acumulator de rezerva pentru numai 3498 lei, vezi promotie…

Daca nu v-am convins de preturile foarte bune pe care F64 le practica puteti vizita site-ul lor pentru a va convinge singuri si de alte produse.

Acest articol a fost publicat Thursday, August 16th, 2012 la 3:32 pm in categoria Tehnologie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.