Cum alegem o pereche de sandale in functie de tinuta

O mare greseala pe care oamenii o fac atunci când poarta sandale este ca nu se asigura daca încaltamintea completeaza tinuta lor. Aceasta este o mare greseala, deoarece purtarea de sandale gresite pot sabota complet look-ul general. Totodata, alegerea de sandale potrivite pot adauga de fapt, culoare la o tinuta. Deci, cum vei alege sandale potrivite? În esenta, exista trei puncte pe care sa le iei în considerare atunci când selectati o pereche de sandale pentru a le purta cu o tinuta.

In functie de ocazie

Probabil cel mai important aspect atunci când selectati o pereche de sandale este in functie de ocazie. Doamnelor stiu ca nu trebuie sa poarte o pereche de sandale flip-flop cu o rochie de seara, si barbatii ar trebui sa fie mult prea familiarizati de a nu purta sosete cu sandale. Ceea ce poate sa nu apara atât de evident este faptul ca pantofi casual de plaja, cum ar fi sandalele Adidas nu sunt adecvate cu tinute business casual.

Pentru barbati, pentru a sti cum sa selecteze cea mai potrivita pereche de sandale in functie de ocazie este sa ia în considerare materialul. Sandale din piele sunt mai potrivite pentru ocazii mai importante, în timp ce modelele cu talpa de cauciuc sunt materialele de alegere pentru intalniri de toata ziua.

Alege dupa tipul ocaziei

Femeile au un mod mult mai dificil de a determina ce stil de sandale este potrivit pentru o ocazie pentru ca materialul nu este de obicei o caracteristica distinctiva pentru sandale lor. Atunci când se analizeaza stilurile de sandale, care se vor potrivi cel mai bine pentru un costum, femeile ar putea dori sa ia în considerare stilul tinutei respective. Tocul unei sandale este, în general, ceea ce diferentiaza stilurile de sandale pentru femei.
Sandalele cu toc mediu sunt versatile în timp ce sandalele cu toc inalt sunt mai potrivite pentru rochii. Alte stiluri de sandale de seara pentru femei includ sandale cu bretele pe picior, sandale platforma, sandale si pantofi cu berete. Aceste stiluri sunt moi si feminine în aspect si dispun de un toc delicat. Sandalele flip-flop si sandale plate Clarks nu au un toc. Aceste stiluri sunt mai potrivit pentru blugi, pantaloni scurti, sau alte situatii ocazionale.

Asorteaza Culoarea

O metoda de selectie finala ale sandalelor pentru o tinuta este de culoarea. Femeile au atât de multe optiuni atunci când vine vorba de sandale de culoare. De asemenea, este popular de a gasi sandale cu mai multe culori, cum ar fi sandale Ecco si stiluri foarte unice de sandale.

La un moment dat, sandalele pentru barbati au fost in cea mai mare parte de culoarea pamântului si a naturii, cum ar fi maro sau sandale inchise la culoare. În timp ce aceste culori sunt înca predominante în sandale pentru barbati, exista acum mai multe soiuri de culori pentru barbati.

Daca pe timpuri modelele destinate femeilor erau greoaie si foarte mari acum gasiti o selectie de modele finute si elegante care acopera majoritatea tipurilor de ocazii la care doriti sa purtati astfel de incaltaminte.

Adevarul Shop v-a pregatit o noua colectie de incaltaminte pentru vara 2012 cu cele mai cautate modele de sandale pentru femei dar si alte tipuri de incaltaminte comoda numai buna de purtat in concediu.

Vezi Colectia 2012 de sandale pentru femei care porneste de la 41 lei pe Adevarul Shop

Acest articol a fost publicat Thursday, July 5th, 2012 la 5:01 pm in categoria Pentru Femei. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.