Pastrati casa curata cu noul Mop cu aburi H2O X5 cu numai 229 RON

Ultima inovatie din gama de mopuri H2O, de calitate superioara! Pastrati casa curata cu noul Mop cu aburi H2O X5 cu numai 229 RON! Transport GRATUIT in tara!

Profitati acum de ultima inovatie din gama de mopuri H2O, de calitate superioara! 

VEZI DETALII OFERTA SI MODALITATE DE COMANDA >>


Cu H2O X5 Mop s-au terminat problemele legate de curatenie si microbi! Dezodorizeaza, igienizeaza si creste puterea de curatare. Este conceput pentru a curata suprafete precum: marmura, ceramica, piatra, linoleum, parchet.
 
Mopul foloseste o carpa cu microfibre care ajuta la capacitatea de absorbtie iar atunci cand se realizeaza un contact cu suprafete precum podeaua, mizeria si murdaria sunt eliminate imediat. Datorita faptului ca foloseste puterea activa a aburului, fara a utiliza detergenti si sapun, este un produs ecologic.  

/34/77/1329389317734.jpg

Mopul cu aburi H2O X5 se poate folosi pentru:

  • curatarea pardoselii
  • curatarea mochetei, a covorului
  • curatarea geamurilor
  • indreptarea cutelor de pe haine

Puternic, usor de depozitat cu un design modern! Prin intermediul voucherului Groupon, beneficiati de Mop H2O X5 cu numai 229 RON  de la Gave Shop

Acest articol a fost publicat Friday, February 17th, 2012 la 8:49 am in categoria Oferte Cadouri, Promotii. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.