Cum sa spui te iubesc de Valentines Day

Din vremuri imemoriale, “iubirea” a fost unul dintre cele mai gandite si a vorbite emotii. Motivul pentru care se intampla acest lucru este simplu : in general noi oamenii vorbim cel mai mult despre acele lucruri pe care care nu suntem capabili sa le intelegem. Si cu totii cedeaza destul de usor, atunci cand vine vorba despre integerea iubirii. De asemenea, iubirea este una dintre cele mai complicate din toate emotiile cunoscute de om. Din moment ce nu suntem in stare sa ne explicam complexitatea acestui sentiment pentru noi insine, vom ramane confuzi pe tot parcursul vietii cu privire la acest aspect de emotie umana. Valentine’s Day ( Ziua Indragostitilor) este inca o alta ocazie in care noua toturor ne place sa vorbim despre “iubire”, sau, atunci cand unii dintre noi vor spune “Te iubesc”.

A fi capabili sa ne exprimam sentimentele pentru acei oamenii care conteaza cel mai mult in viata noastra este o sarcina deloc usoara pentru multi dintre noi. Unii oamenii sunt mai expresivi decat altii, iar altora le este extrem de dificil sa-si exprime iubirea pe care o simt pentru o o persoana draga si deosebita,  care are nevoie sa stie acest lucru, inainte de oricine altcineva.

Cand sa o facem

In primul rand, trebuie sa fim siguri de de sentimentele noastre, sa ne intrebam daca simtim cu adevarat acele doua cuvinte pe care avem de gand sa le spunem persoanei de langa noi. “Te iubesc” nu este o expresie putin semnificativa. Deci, « te iubesc »se spune doar atunci cand stim ca simtim acest lucru cu  adevarat, din adancul  inimii noastre.

Timpul si locul potrivit

Acum, ca suntem constienti de faptul ca ceea ce simtiti pentru cineva este original, urmatorul pas important este de a ne decide cu privire la momentul si locul unde ne vom expima sentimentele. Aceasta zi a Indragostitilor ar trebui sa ramana cel mai special moment pentru persona pe care o iubim, iar daca ne dorim ca aceasta expresie sa devina una memorabila pentru toata viata, trebuie sa alegem momentul si locul potrivit. Aceste aspecte fac ca momentul sa fie unul deosebit si, niciodata nu se stie, raspunsul ar putea fi  in favoarea noastra, daca nimic mai mult de atat.

Cum sa o spunem

Acum, ca suntem bine pregatiti in ceea ce priveste momentul si locul de desfasurare, urmatorul pas consta in modul in care ne vom declara iubirea. Cel mai bun mod de a o face este sa fim cat mai sinceri posibil, cu flori, cadouri sau ciocolata sau prin cuvinte scrise pentru a adauga un plus de farmec ocaziei. Cadourile personalizate, facute sau alese cu multa implicare sunt cea mai buna alegere, daca dorim ca a ceasta zi sa ramana cea mai memorabila amintire pentru totdeauna.

Sa fim pregatiti

Este firesc sa  fim putin sceptici, cu atat mai mult cu cat  nu stim  cum va reactiona cealalta persoana. Dar, indiferent de situatie, ar trebui sa fim intotdeauna suficient de puternici pentru a primi orice fel de raspuns. Pana la urma, intotdeauna este mai bine sa nu ne pastram sentimentele in secret si sa asteptam ca cealalta persona sa ghiceasca. Apoi, indiferent de rezultat, nu va exista niciodata niciun regret in viata.

 

Se spune adesea “Mai bine mai tarziu decat niciodata”. Deci, sa o facem in aceasta zi de Valentine’s Day, sa spunem personei dragi ca o iubim inainte de a fi prea tarziu sau inainte ca intregul sens al acestei expresii sa se piarda undeva in timp.

Florile sunt un simbol frumos de exprimare. Ele sunt un adevarat reprezentant al tuturor emotiilor legate de natura umana. Astfel, florile sunt o idee de cadou indispensabil atunci cand vine vorba de orice ocazie in care ne sarbatorim emotiile sincere. Si mai ales atunci atunci cand este vorba despre ocazia celebrarii unuia dintre sentimentele cele mai ademenitoare dintre toate emotiile umane, iubirea. Prin urmare, este firesc faptul ca florile au devenit o parte integranta a Zilei Indragostitilor de o lunga perioada de timp.

Acest articol a fost publicat Friday, January 27th, 2012 la 5:00 pm in categoria Ziua Indragostitilor. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.