Ignat Day la MarketOnline – reduceri de pana la 50% pe 20 decembrie

Buna ziua, Maine, 20.12.2011, MarketOnline.ro lanseaza campania Ignat Day. Se vor acorda reduceri intre 5 si 50% la produsele care fac parte din categoriile de interes din aceasta perioada, cea a CADOURILOR.

In fiecare an de Ignat, romanii au o traditie la care tin foarte mult: taierea porcului. Anul acesta MarketOnline s-a gandit sa imbunatateasca traditia si sa taie si porcul si preturile!!!

Asa ca daca ai ratat Black Friday si nici porc de Craciun nu ti-ai luat, avem o solutie pentru tine: vino la MarketOnline si cumpara-ti cadourile pentru cei dragi la preturi reduse cu pana la 50% si in plus poti castiga un porc intreg din care sa-ti prepari bunatatile pentru masa de Craciun.

Bineinteles ca tu hotarasti daca vrei sa il primesti pe Ghita intreg sau direct “aranjat”. Te asteptam marti 20 Decembrie 2011 de Ignat Day pe MarketOnline.ro.

Toti cumparatorii din ziua de Ignat vor fi inscrisi automat la tombola, iar in data de 21 decembrie vom afla care dintre acestia il va castiga pe Ghita. “Taierea preturilor” va incepe conform traditiei in zorii zilei si nu se va termina dimineata, ci doar la lasarea intunericului.

“Taierea preturilor” va incepe conform traditiei in zorii zilei si nu se va termina dimineata, ci doar la lasarea intunericului.

Acest articol a fost publicat Monday, December 19th, 2011 la 11:03 pm in categoria Oferte Cadouri, Promotii. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.