Unde gasim online televizoare ieftine FULL HD

Imi amintesc cum in 2010 prin luna Decembrie rafturile magazinelor de profil gen ALTEX se goliseara definitiv asa ca m-am hotarat sa scriu un mic ghid care sa va indrume spre cele mai bune magazine online de unde puteti cumpara televizoare in prag de sarbatori.

Suntem in 2011 si locul LCD-urilor HD este ocupat de televizoarele cu LCD sau cu LED dar cu rezolutie FULL HD astfel incat despre aceste produse o sa facem acum o scurta analiza.

Topul celor mai bine vandute televizoare FULL HD in acest an este dominat se pare de marca Samsung care vinde ieftin si de calitate, marca LG care are si ea cateva modele in top si pentru cei care isi permit sa mai puna ceva la buget televizoare Sony a caror calitate este incontestabila.

Asadar in topul preferintelor se afla Televizorul Samsung UE32D5000 pe care il puteti achizitiona online prin intermediul magazinului DEBO la un pret de 1699 Lei. In schimbul acestor bani va veti alege cu un super televizor cu rezolutie FULL HD si tehnologie cu LED.

Pe urmatorul loc se situeaza Televizorul LG 32LK450 82 cm  care este un televizor LCD FULL HD si are un pret uimitor de 1300 lei pentru o diagonala de 82 cm. In plus acest model are un senzor care detecteaza automat lumina ambientala si isi schimba luminozitatea in functie de acest factor pentru o vizionare excelenta.

Am inclus in acest top si un televizor 3D datorita faptului ca el are un pret foarte mic iar calitatea este desavarsita. Modelul Samsung UE32D6500  cu diagonala de 82 cm este un televizor FULL HD cu tehnologie LED 3D cu filtru de zgomot digital. Impreuna cu ochelarii 3D veti putea urmari printre primii filmele 3D. Pentru un pret de 2469 Lei il puteti achizitiona online de la DEBO

ALTEX are deasemenea pe magazinul online oferte foarte bune la televizoare de care puteti profita in pragul sarbatorilor.

Acest articol a fost publicat Thursday, November 24th, 2011 la 2:58 pm in categoria Oferte Cadouri, Tehnologie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.