Cyber Monday evoMAG – 5 decembrie lunea cu cele mai mari reduceri din an in magazinele online

Luni 5 Decembrie , inca 24 de ore cu discount-uri naucitoare !!!

Nu ati reusit sa beneficiati de reducerile Black Friday.
Nici-o problema : urmeaza inca 24 de ore cu discount-uri si mai mari, la o gama si mai diversificata de produse din domeniul it si electrocasnice pentru ca vine “Cyber Monday” la evoMag

Produse evoMAG.ro

5 Decembrie 2011 reprezinta in mod oficial “Ziua Cibernetica” a acestui an. Cunoscuta oficial si sub denumirea de “Lunea Neagra” aceasta zi este versiunea online a “Vinerii Negre” care a adus cele mai mari vanzari magazinelor de profil.
Este ziua cand puteti gasi o multime de oferte speciale si reduceri de preturi pentru tot felul de produse, toate disponibile ONLINE – deoarece cumparaturile se realizeaza cel mai bine si chibzuit din confortul propriului domiciliu sau birou !

Termenul “Cyber Monday” a debutat pe 28 Noiembrie 2005 printr-un comunicat de presa Shop.org. Asa cum si New York Times a raportat mai tarziu, Shop.org a demarat pentru prima data campania in cauza sub forma “Cyber Monday – lunea cu cele mai importante reduceri din an: ideea campaniei derivata din observatia ca milioane de americani, imediat dupa weekend-ul Zilei Recunostintei au apelat la conexiunile digitale de mare viteza de la locul de munca pentru a achizitiona ceea ce isi doreau pentru Sarbatorile de iarna
Asadar evoMAG va aduce si in Romania cele mai bune oferte online pe 5 Decembrie , cu livrare direct din stocul magazinului: rapid , simplu si comod. Preturi cu pana la 50% mai mici si nu numai.

VEZI OFERTA DE PRODUSE >>

Acest articol a fost publicat Monday, November 28th, 2011 la 11:59 am in categoria Oferte Cadouri, Promotii, Tehnologie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.