12 adevaruri despre femei si accesorii

Sunt mici sau mari, extrem de scumpe sau foarte ieftine, elegante sau sport. Pot avea franjuri, nasturi si panglici, pot fi in culori vii sau in alb-negru. Vorbim despre genti si pantofi. Pentru femei reprezinta o povara si o pasiune in acelasi timp. Iata cateva informatii referitoare la accesoriile femeilor :

1. Inca din secolul al XVIII-lea existau primele genti de mana , si tot de pe atunci au inceput doamnele sa-si poarte pudra si oglinjoara in ele.

2. Gentile erau pline pana la refuz. Doar cosmetice? Nu, in gentile doamnelor exista mult mai multe lucruri. Cam 35 de obiecte diferite cara femeile dupa ele in timp ce barbatii in medie 4.

3. Incredibil, dar femeile pierd 76 de zile din viata cu scotocitul prin geanta.

4. Continutul unei genti de dama valoreaza in medie, 800 de euro. Cele mai scumpe obiecte sunt portofelul, telefonul mobil si desigur cosmeticele.

5. De la fulg pana la bolovan: in medie, o geanta cantareste 1,5 pana la 3 kilograme.

6.Unele femei colectioneaza genti in timp ce altele le considera doar un obiect de ordin practic. In medie fiecare femeie poseda de la doua pana la 6 genti.

7.Aproximativ 9% dintre femei colectioneaza pantofi si au mai mult de 30 de perechi de pantofi. Cantareata americana Mariah Carey poate fi campioana la acest sport tipic feminin avand aproximativ 10.000 de perechi.

8. 46% dintre femei sunt atente la tendintele de moda in materie de pantofi in timp ce doar 19% dintre barbati fac asta

9. 29% dintre femei isi cumpara pantofi ca recompensa.

10. Un studiu realizat in Austria arata ca 67% dintre femei au pantofi pe care i-au purtat doar odata sau chiar deloc.

11. Pantofii trebuie sa fie frumosi dar si confortabili. 80% dintre femei iau in considerare atunci cand cumpara confortul pe care il ofera si forma potrivita

12. Femeile cumpara foarte rar pantofi aiurea, dintr-un impuls de moment. Ele chiar au nevoie vitala de acea pereche super trendy

Magazine online cu pantofi de dama super trendy

Incaltaminte FashionUp

La Redoute

Fashion Shoes

Acest articol a fost publicat Tuesday, August 16th, 2011 la 8:25 pm in categoria Pentru Femei. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.