Top laptopuri de jucarie pentru copii in 2011

Cand vine vorba de jucarii educative o mare parte din parinti prefera laptopurile de jucarie deoarece acestea ofera un program educational pe un termen indelungat iar copilul chiar daca se plictiseste in prima faza intotdeuna isi va aminti ca au mai ramas lucruri nedescoperite astfel se va intoarce cu regularitate sa il mai butoneze.

 BestKids.ro

Laptopurile educative ofera diverse activitati impartite pe categorii bine definite. Majoritatea au sectiune de multimedia, centru educational, organizator si setari.

Centru Multimedia este sectiunea in care puteti gasi aplicatie de pictura si desen, editor fotografii, compozitor de muzica, editor video.

Centru Educational cuprinde aplicatii pentru matematica, logica , limbi straine, scriere, vocabular si intrebari si raspunsuri. 

Majoritatea magazinelor online pentru copii au in stoc laptopuri de jucarie insa doar cateva modele au reusit sa sparga piata intrunind un numar foarte mare de vanzari si au devenit astfel foarte populare. Astfel daca sunteti in cautarea unui laptop de jucarie va recomandam urmatoarele modele care s-au vandut foarte bine in 2011.

Diverse – Laptop Disney Cars
Laptopul cuprinde: 30 de activitati pentru a invata literele, numerele si cuvintele, jocuri distractive pentru a dezvolta memoria si abilitatea de a numara, animatii deosebite si melodii de ascultat si de compus, tastatura alfanumerica, multe jocuri distractive, una dintre roti devine mouse.
Pret: 213,00 lei  (TVA inclus)

 

Leap Frog – Primul Meu Computer ClickStart
ClickStart My First Computer introduce calculatorul si cunostinte de prescolari transformand orice televizor in primul calculator al copilului. Conceput special pentru micii invatacei ClickStart My First Computer ofera un mediu sigur de invatare a calculatorului.
Pret: 275,00 lei  (TVA inclus)

  

 

Jocuri cu numere, adunare, scadere, puzzle, compozitor muzica, jocuri cu litere si cuvinte (gaseste litera corecta sau cuvantul corect), jocuri cu forme (gaseste forma corecta)  si multe alte activitati educationale pentru copii. Doua limbi: engleza si romana.
Pret nou: 75,00 lei  (TVA inclus)

 

Laptop Princess

 Laptop Princess vorbitor interactiv cu vocea reala a Cenusaresei.

Minunatul computer vorbitor interactiv cu vocea reala a Cenusaresei.
20 de activitati pentru a invata literele, numerele si cuvintele.
Jocuri distractive pentru a dezvolta memoria si abilitatea de a numara.
Animatii deosebite si melodii de ascultat si de compus.
 Pret 167,40 lei (TVA inclus)

Mai multe modele de laptopuri de jucarie pentru copii gasiti in pagina Laptopuri de Jucarie unde avem peste 40 de articole din care puteti alege.

Acest articol a fost publicat Wednesday, May 18th, 2011 la 9:34 am in categoria Oferte Cadouri, Pentru Copii si Bebelusi, Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.