Masinute electrice pentru copii – Ghid online

Daca va ganditi sa cumparati o masinuta electrica cu acumulatori pentru copilul dumneavoastra si nu sunteti siguri cu privire la ce modele sunt disponibile pe piata atunci va propun sa cititi acest mic ghid de cumparaturi pentru masinute electrice.

In acest ghid vom acoperi lucruri cum ar fi functionalitatile unei masinute electrice, tipuri si modele, design si vom discuta deasemenea despre o utilizare rationala si aspecte generale referitoare la intretinerea unei astfel de jucarii.

Nichiduta

Masinutele electrice dispnibile in ziua de astazi sunt concepute pentru a putea fi folosite atat in interior daca aveti spatiul necesar cat si in exterior dar recomandarea noastra este sa le utilizati cu precadere in exterior pentru a lasa copilul dumneavoastra sa exploreze spatiile inconjuratoare pe 4 roti si a invata sa se descurce singur. De fapt prin incurajarea copilului de a conduce masinuta in aer liber veti beneficia de o lejeritatea mai mare si il veti face sa inteleaga ca joaca in aer liber este mult mai distractiva.

Caracteristicile unei masinute electrice

Atunci cand alegeti modelul de masinuta electrica pe care il veti achizitiona trebuie sa va uitati la facilitatile cu care aceasta vine pentru a oferi copilului dumnevoastra maximul de distractie pe care il poate avea in timp ce conduce. Majoritatea masinutelor electrice au urmatoarele facilitati :
– Mers inainte si inapoi
– Limini in fata si in spate
– Telecomanda de control de la distanta care controleaza masinuta si astfel parintii o pot manevra
– Buton de start sau de pornire
– Pedala de acceleratie
Cu aceste facilitati copilul dumneavoastra se va simti in largul lui in timp ce conduce iar siguranta este asigurata de controlul prin telecomanda.

Modele de masinute electrice

Daca doriti sa cumparati copilului dumneavoastra un model de masina care imita propria marca de masina atunci s-ar putea sa fiti norocosi deoarece exista multe modele de masinute electrice care imita renumite marci de masini ca Audi, Bmw, Mercedes,Ferari, Aston Martin,…Un cadou frumos care ar da bine intr-o poza de familie ar fi sa-i cumparati un model asemanator pe care il poate parca langa masina dumneavoastra.

Intretinere si mentenanta

Este recomandat sa incarcati de fiecare data bateria masinutei 100% cum scrie in manual de folosire inainte de a iesi la o plimbare pentru a profita de un timp cat mai indelungat de mers. Masinuta poate fi folosita atat in exterior cat si in interior dar este recomandat sa fie folosita in aer liber. Poate merge pe multe tipuri de suprafete inclusiv pe iarba. Trebuie curatata ori de cate ori copilul dumneavoastra a intrat cu ea prin noroi sau balti.

 Recomandari de magazine online de jucarii

Urmatoarele magazine online sunt recomandarile noastre pentru cumparaturi de articole pentru copii si bebelusi.

Gasiti deasemenea multe masinute pentru copii si pe pagina noastra de masinute electrice pentru copii

Acest articol a fost publicat Wednesday, May 18th, 2011 la 8:15 pm in categoria Magazine Online, Oferte Cadouri, Pentru Copii si Bebelusi, Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.