Recomandare laptop pentru calatorii

eee_pc_1015pSe apropie perioada concediilor si majoritatea familiilor care pleaca in concediu au nevoie de un laptop fie ca il folosesc sa descarce poze sau filme sau sa-si verifice casuta de email. Daca va aflati intr-un astfel de caz sau poate altul si sunteti in cautarea unui laptop potrivit pentru calatorii va recomand modelul foarte cunoscut de la ASUS denumit si EEE Pc, un model de laptop special conceput pentru calatorii de vacanta datorita facilitatilor de care dispune.

Nu este un laptop foarte performant cu tehnologie de ultima generatie insa se pliaza perfect cerintelor pe care le au majoritatea turistilor si anume este un laptop foarte usor aproximativ 1.2 kg cu o diagonala de 10.1 inch deci are si dimensiuni reduse existand si un model de EEE PC cu o diagonala si mai mica de 8.9 inch daca doriti ceva si mai mic. Din punct de vedere al autonomiei modelul este echipat cu o baterie de 6 celule fiind cea mai puternica din clasa minilaptop. In privinta comunicatiilor de date are retea wireless b,g,n si wired, iar la domeniul multimedia pe langa clasicele dotari are si o camera web incorporata de 0.3 megapixeli si cititor de carduri pentru a va usura descarcatul informatiilor .

Sa trecem la dotarile de baza si anume procesorul care este un intel atom la 1660 MHz model N450, memoria ram de 1 GB DDR 2 si hard diskul de 160 GB – o capacitate suficienta pentru un concediu de pana la 2 saptamani chiar si pentru cei mai pretentiosi care au de descarcat poze in fiecare zi.

Modelul in cauza este recomandat si de popularitatea de care da dovada prin randul turistilor de pe alte meleaguri care pot fi adesea vazuti seara la o terasa in fata unui astfel de laptop verificandu-si mesageria.

Probabil ca in magazine il veti gasi si sub denumirea de Netbook Asus 1015P-BLK032S cu procesor Intel® AtomTM N450 1.66Ghz, 1GB, 160GB, Microsoft Windows 7 Starter, negru.

Poate fi cumparat de la eMAG.ro cu transport gratuit la pretul de 1409 Lei

Acest articol a fost publicat Friday, March 11th, 2011 la 10:43 pm in categoria Oferte Cadouri. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.