Nikon S8000 – Cadou de Valentines Day

Nikon are o gama variata de aparate compacte insa pentru un cadou de ziua indragostitilor atat pentru barbati cat si pentru femei cel mai potrivit model mi s-a parut S800.

Noul model S8000 esteĀ  un aparat foarte bun atat pentru fotografii amatori, cat si pentruĀ  profesionistii care doresc un aparat compact mic care poate fi luat in buzunar la plimbare. Senzorul are 14 megapixeli, zoom-ul optic 10x , iar valoarea superangulara a zoom-ului incepe de la 30 mm.

Fotografiile obtinute cu acest aparat micut prezinta tonuri de culoare placute corect saturate, clare iar contrastul este foarte bun.

Meniurile sunt ordonate dupa criterii logice, iar bateria se conecteaza direct la priza, prin intermediul transformatorului fiind protejata.Filmele sunt inregistrate cu sunet stereo si se inscriu in standard 720p.Nikon S8000 are rezolutie buna, culori placute, zoom mare ajustat de stabilizatorul de imagine.In operare, S8000 se dovedeste a fi foarte bun.Mecanismul de focalizare functioneaza rapid si eficient, iar zoom-ul cu un interval impresionant este sustinut de un mecanism eficient de reducere a vibratiilor.Acest mechanism ajuta si la fotografierea in lumina redusa, unde fotograful poate beneficia si de zgomotul de imagine redus la sensibilitati mari.

Magazine si preturi
Il puteti cumpara de la eMag la pretul de 899 Lei si primesti cadou un card SD in valoare de 59 Lei sau o husa nikon cs-s22 in valoare de 49 Lei

Acest articol a fost publicat Tuesday, February 1st, 2011 la 9:40 pm in categoria Oferte Cadouri, Ziua Indragostitilor. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

2 Comentarii

  1. Cadouri says:

    Eh, cadoul asta e pentru alte ocazii

    ... on July February 6th, 2011
  2. admin says:

    Posibil dar eu as prefera sa primesc un astfel de cadou chiar si de ziua indragostitilor

    ... on July February 6th, 2011