Cristale Swarovski de Valentines Day

Cadouri-Originale.roBorealy Gifts va propune cu ocazia Valentine’s Day: Bijuterii Borealy cu Cristale Swarovski si trandafiri de aur 24k! Noua colectie de bijuterii Borealy – Valentine’s Day Hearts este o colectie unica, in editie limitata. Bijuteriile sunt produse dintr-un singur Cristal Swarovski placate cu aur sau platina de 14k. Borealy ofera pentru fiecare produs comandat garantia achizitionarii unui produs original si certificat, toate cadourile fiind insotite de certificate de autenticitate si garantie

Swarovski este cea mai mare si mai cunoscuta companie producatoare de cristale din intreaga lume. De mai bine de 100 de ani compania de bijuterii Swarovski umple viata oamenilor de bucurie, fantezie si stil, aducand bunul gust si eleganta mai aproape de iubitorii de cristale si bijuterii.

Colectiile de bijuterii includ bratari, inele, cercei si coliere cu cristale Swarovski de inalta calitate. Un cadou perfect poate fi reprezentat de un inel, o bratara sau un colier cu cristale. Bijuteriile Swarowski impresioneaza prin design-ul unic si combinatia dintre metal, si pietrele folosite, cristale Swarovski de inalta calitate.

Cadouri-Originale.roAspectul lor contemporan, pus in evidenta de culorile incitante, linia clasica si finisajul de exceptie confera tuturor colectiilor de bijuterii Swarowski o semnatura unica. Atunci cand vrei sa oferi un cadou elegant si rafinat, alege o bijuterie cu cristale Swarovski. Perfecte pentru orice ocazie, aceste bijuterii pot fi oferite persoanelor dragi drept cadouri de sarbatori.

Cristalele Swarovski au fost percepute de la bun inceput ca fiind sinonime cu luxul, cu notiunea de high-life. Mai toate celebritatile lumii apreciaza cristalele Swarovski®, nici una nefiind indiferenta la multitudinea de bijuterii si accesorii create cu ajutorul acestor cristale. Perlele Swarovski sunt magnifice. Inima lor este din cristal, au greutatea identica cu cea a unor perle naturale de aceleasi dimensiuni si se incalzesc in mod placut de la temperatura corpului asa cum se intampla si in cazul perlelor naturale. Aplicarea stratului de nacru se face cu tehnologii inalte si retete strict secrete in asa fel incat culorile si stralucirea perlelor sa fie unice si cat mai aproape de cele naturale. Sunt rezistente la frecari sau zgarieturi superficiale, raze UV, parfumuri sau produse cosmetice. Totusi recomandam evitarea acestor actiuni pentru a va bucura de bijuteria dumneavoastra cat mai mult timp.

Bijuteriile realizate cu cristale Swarovski® reprezinta la ora actuala un must-have in moda, reprezinta luxul si frumusetea.

Cele mai mici preturi pentru bijuteriile Borelay le gasiti pe cadouri originale

Acest articol a fost publicat Wednesday, February 2nd, 2011 la 8:24 pm in categoria Oferte Cadouri, Ziua Indragostitilor. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.