Recomandari laptopuri 2011

In timp ce laptop-ul a devenit un accesoriu obligatoriu pentru oamenii de afaceri si cei din domeniu it, procesul de alegere a modelului potrivit poate sa consume destul timp.

Atunci cand ne-am hotarat ca este momentul sa cumparam un laptop prima intrebare pe care trebuie sa ne-o punem este pentru ce activitate anume il cumparam si in functie de raspuns ne incadram intr-o anumita clasa de laptop-uri peste care ar trebui sa aruncam o privire.

O sa iau ca raspuns clasa de top unde pretentiile trebuie sa fie dintre cele mai mari si as vrea sa vad de ce trebuie sa tina cont un posibil cumparator care doreste un model performant.

In primul rand procesorul , cel mai performant la aceasta data este din clasa core i7 quad core la 3 Ghz si probabil vor aparea altele mai performate in viitor.

Memoria ram : pentru acest segment este recomandata o memorie ram intre 4 si 8 gb
Hard disk : cu un hard-disk de 320 GB acoperiti nevoile curente, insa puteti opta si pentru o capacitate de 500 GB la o rotatie de 7200rpm.
Placa video trebuie sa fie performanta in cazul celor care ruleaza aplicatii grafice , prelucrare de imagini si celor care folosesc laptopul pentru jocuri. In aceste cazuri este recomandata o placa video Nvidia geforce n260 sau mai puternica.
Un display de 17 inch sau mai mare este recomandat desemenea pentru acest segment.

Avand toate aceste date sper ca acest mic ghid va fi de folos pentru cei care vor modele performante.
Un top cu cele mai bune 5 modele de laptop-uri ale inceputului de an 2011 il puteti consulta pe Top Laptopuri

Acest articol a fost publicat Saturday, January 15th, 2011 la 9:42 pm in categoria Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

1 Comentariu

  1. ovidiu says:

    pentru un gamer aceasta configuratie este suficienta sau trebuie ceva si mai performant?

    ... on July January 16th, 2011